Коханий Alyosha Тарас Тополя показав уривки зі свого щоденника, який пише на службі: що на душі у лідера гурту “Антитіла”

Людина, коли веде щоденник, записує туди свої таємні думки. Як правило, це хронологія подій, що з ним трапилися. Більшість людей потім через час перечитують свій щоденник і повертаються думками у той час, коли вони його писали

Більшість людей в Україні після подій 24 лютого 2022 року інакше почали дивитися на росію та на росіян зокрема. Також змінилося ставлення до росії у багатьох країнах світу. Всі вже зрозуміли, що являє собою керівництво російської федерації та чи варто з ним спілкуватися. Українці у цей непростий час згуртувалися та успішно протистоять росії. Представники шоубізнесу також беруть у цьому участь. Деякі вступають до лав ЗСУ, інші вливаються в тероборону, треті їздять країною та підіймають моральний дух захисників. Тарас Тополя з перших днів вступив до лав ЗСУ. У вільний час він пише фронтовий щоденник. Це залишиться йому як пам’ять і після перемоги України над агресором Тарас Тополя перечитуватиме цей щоденник і, напевно, покаже його дружині та друзям. Вже йде 50-й день протистояння України з росією. Тарас Тополя у своєму фронтовому щоденнику ділиться думками та новинами. Якщо прочитати щодня у його щоденнику – то це хронологія подій місць, де перебуває і сам Тарас Тополя. Співак коротко описує щодня. Особливо цікаво, що він написав на 50-й день. Тарас Тополя згадав радісну новину про російського флагмана чорноморського флоту – “Москву”. Це не лише для нього радісна новина, а й для всього українського суспільства. Як то кажуть, хто до нас із мечем прийде, той від меча (у цьому випадку Нептуна) загине. І так буде з кожним, хто вирішив прогулятися землею України. Україна переможе, у цьому немає жодного сумніву. Слава Україні!

Схожі статті