Камалія поцілувалася з Кіркоровим в губи на очах в чоловіка, а тепер не може з ним зв’язатися: “Він просто зник”

Відома українська співачка Камалія вперше розповіла про свої стосунки зі своїм хорошим другом Філіпом Кіркоровим, які раптово зіпсувалися після лютого.

Знаменита українська співачка Камалія завжди мала дуже теплі стосунки з російським поп-королем Філіпом Кіркоровим. Обидва були бажаними гостями в одне одного вдома, і ба більше, під час дня народження артистки 10 років тому вони виступили разом, а дует закінчився пристрасним поцілунком на людях.

Мохаммад Захур був присутнім під час цієї сцени, але вочевидь стосунки, Камалії та Філіпа були настільки платонічними, що скандалу не вийшло.

Камалія поцілувалася з Кіркоровим в губи на очах в чоловіка, а тепер не може з ним зв’язатися

Камалія поцілувалася з Кіркоровим в губи на очах в чоловіка, а тепер не може з ним зв’язатися

Усі два місяці Філіп Кіркоров зберігає абсолютне мовчання. Нещодавно Камалія зізналася журналістам програми “Життя відомих людей”, що неодноразово намагалася зв’язатися з другом, але він ігнорує будь-які спроби артистки поговорити з ним.

Камалія з'явилася у компанії юного та відомого поляка за кордоном
Камалія не може зв’язатися з Кіркоровим

Далі більше, Наталія підозрює, що він позбавився від неї, адже його номер якимось чином зник з її телефонної книжки. Співачка нічого ні на що не на нетякала, але дала зрозуміти, що їхні стосунки вочевидь добігли логічного та безповоротного кінця.

“Він на мене підписаний. Я на нього теж підписана. І в Instagram, і у Facebook. Усі дивилися мої ефіри. Він аж ніяк не відреагував. Абсолютно ніяк. Пізніше я написала. Надіслала фото. Теж нічого. А зараз я взагалі не можу знайти у своїх контактах його телефон. Я не знаю чому. Просто зник”, – сказала співачка в інтерв’ю.

Варто відмітити, що нещодавно Філіп Бедросович пережив серйозну трагедію: його батько потрапив до лікарні з інфарктом. Також поп-король таки натякнув на свою позицію, опублікувавши відео Нетребко, яка підтримала Україну.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.