|
19.04.2022 21:49

35-річний Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути: “Мама таке собаці брала”

Відомий український блогер Олексій Дурнєв зняв новий випуск власного YouTube-шоу "Їжа Дурнєва", у якому показав сухпайки росіян, але проковтнути ці харчі не зміг.

Біографія Олексія Дурнєв бере свій початок з Маріуполя, де він народився у 1986 році.

Там він закінчив школу, після чого вступив до Харківського університету радіоелектроніки, але працювати за фахом не захотів.

Маючи іскрометне почуття гумору, хлопець вирішив спробувати свої сили в журналістиці, а у 2011-му про нього дізналася широка публіка – на телеканалі ТЕТ вийшло авторське шоу Олексія під назвою “Дурнєв+1”.

Разом зі співведучою Дашею Ши вони ставили зірок шоу-бізнесу у незручне становище своїми питаннями.

Проєкт здобув широку популярність, а після його закриття Дурнєв зайнявся блогерською діяльністю.

Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути

Зараз він активно веде Інстаграм, а також власний YouTube-канал, де днями з’явився новий випуск шоу “Їжа Дурнєва”, у якому на огляд до блогера і його гості, стендап-комікеси Валерії Мандзюк, потрапили сухпайки росіян.

Так, спроба скуштувати “фарш ковбасний аматорський” виявилася невдалою – Олексій виплюнув його одразу і сказав, що йому це нагадує:

“Це якщо прийти в магазин та купити дешеву ковбасу. У мене мама таке собаці брала”.

Є в наборі і бекон, який, на смак блогера, складається з жиру, свинячої шкіри ті ароматизаторів, а паштети взагалі немов котячі. Єдине, що ще хоч якось можна їсти – яблучне пюре.

На порівнянні у героїв статті також був український пайок, де є борщ, бобові, каша з м’ясом і солодким перцем та не тільки. Ця їжа виявилася справді смачною.