36-річна Даша Астаф’єва вперше розповіла про роман з Олексієм Дурнєвим та поділилася подробицями: “Ми пара”

Всесвітньо відома українська модель Даша Астаф'єва дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізналася про стосунки з Олексієм Дурнєвим. Детальніше у нашій статті.

Даша Астаф’єва та Олексій Дурнєв настільки добре ладнають між собою, що рано чи пізно серед глядачів мали поповзти чутки про їхній роман. І це, звісно ж, сталося. І вельми швидко.

Даша Астаф’єва вперше розповіла про роман з Олексієм Дурнєвим та поділилася подробицями

Нещодавно всесвітньо відома модель дала офіційний коментар щодо романтичних стосунків зі скандальним журналістом та блогером. За словами знаменитості, вони залишаються хорошими друзями.

Даша Астаф’єва вперше розповіла про роман з Олексієм Дурнєвим та поділилася подробицями

Зокрема зірка зізналася, що прекрасно знає про плітки навколо неї та її друга.

Дар'я Астаф'єва вперше показала брата-красеня
Даша Астаф’єва вперше розповіла про роман з Олексієм Дурнєвим та поділилася подробицями

“Дуже багато хто про це балакає. Хай балакають, хоч так, аби від мене відстали. Це найкращий варіант. Я думаю для Олексія це не дуже добре, бо має багато прихильниць”, – зізналася Даша Астаф’єва.

Однак, насправді вона не приховує того, що між ними у певний момент таки виникла хімія. І ба більше, Олексій постійно надсилає їй квіти. Варто відмітити, що не дивлячись на манеру Олексія вести бесіду з зірками, тільки-но Даша входить у студію, як Дурнєв одразу ж пом’якшує тон та жарти.

Також вона напряму заявила журналістам “Життя відомих людей”, що вони пара. Але не в тому сенсі, в якому можна було подумати. Просто вони знаходяться на одній хвилі.

“Ми пара. Так, ми два дурні”, — зі сміхом прокоментувала вона чутки.

Нагадуємо, що Даша Астаф’єва розірвала стосунки зі своїм нареченим минулого року після 5 спільних років проживання. Їхній союз розпався майже одразу після того, як чоловіку дозволили виїжджати за кордон.

Схожі статті