|
19.04.2022 23:52

Слава Камінська не своїм голосом розповіла про свою хворобу, яку виявила в Європі: “Мені дуже погано”

Відома українська співачка Слава Камінська вийшла на зв'язок з фанатами та повідомила про те, що сильно захворіла. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Не встиг скандал з Вікою Сміюхою та славою Камінською вщухнути, як співачці доводиться знову працювати над своїм іміджем. На цей раз заплямував репутацію її чоловік Едгар Камінський, якого звинувачують у тому, що він нібито втік з України до Нідерландів.

Слава Камінська не своїм голосом розповіла про свою хворобу

Ситуація погіршується тим фактом, що пліткують нібито він вивіз разом собою усе коштовне медичне обладнання. Неодноразово Слава спростовувала цю новину і навіть публікувала скріншоти донатів, які робить її екс-чоловік.

Слава Камінська не своїм голосом розповіла про свою хворобу

Але і без цього життя співачки на даний момент вельми непросте. Зараз вона знаходиться разом зі своїми дітьми у місті Гаага. Камінська не приховує, що насправді життя в Нідерландах їй не по кишені. Співачка з сумом згадує ті часи, коли насолоджувалися життям в Україні і не думала про те, які цінники позначені на продуктах. Камінська зізнається, що не цінувала того, що мала.

Окрім цього співачка дуже захворіла. На останніх оприлюднених відео чутно, що в неї майже немає голосу.

Слава Камінська не своїм голосом розповіла про свою хворобу. Скріншоти особистої сторінки співачки

“Я просто хочу поскаржитися, хочу поскаржитися… Я дуже сильно захворіла. Мені себе так шкода, капець якийсь. Розмовляю, як сорокап’ятирічний трансвестит. Голова болить страшно, у весь день сплю. Увесь день мені дуже погано”

Слава зізнається, що давно не хворіла так сильно і вважає, що це якась інфекція, якої в Україні ще немає. Можливо, штам, на який у голландців є імунітет.