Весілля при надії: Тіна Кароль, Слава Камінська, Катя Осадча та інші зірки, які виходили заміж з животиком

Деякі закохані довго не наважуються на весілля. Однак за них часом все вирішує вагітність. Ми зібрали історії українських зірок, які виходили заміж при надії.

Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль і Євген Огір

Весілля Тіни Кароль з її продюсером Євгеном Огіром було справді казковим. Пара вінчалася в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври, а потім відгуляла запальну вечірку на Мальдівах. Єдиний син Кароль і Огіра народився вже через п’ять місяців після офіційного оформлення стосунків. Хоча сама пара ніколи не акцентувала на цьому увагу, порівнюючи дати весілля та народження малюка, можна зробити висновок, що Тіна йшла під вінець при надії.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Пара телеведучої та хореографа виховує зараз двох доньок: старшу Діану та молодшу Поліну. Андрій та Лілія познайомилися під час зйомок шоу “Танцюють всі” і відразу закохалися. Хоча обоє перебували в стосунках у момент знайомства, вони зрозуміли, що вони повинні бути разом. Для Ребрик та Дикого це був не простий крок, однак зараз вони зізнаються, що почуваються абсолютно щасливими вже понад 10 років. Саме тоді вони й одружилися. А через вісім місяців після весілля телеведуча народила старшу доньку. Тож розписувалася вона вже на першому місяці.

Слава Камінська та Едгар Камінський

Слава та Едгар Камінські
Слава та Едгар Камінські

Два роки тому Слава та Едгар шокували прихильників новиною про розлучення. Пара прожила разом п’ять років, і за цей час у них народився син Леонард і донька Лаура. У момент весілля екс-солістка “НеАнгелів” була на п’ятому місяці вагітності старшим малюком.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Чоловік Каті Осадчої, телеведучий Юрій Горбунов, розповідав, що на весіллі його дружила тільки їла та сиділа за столом, адже через вагітний животик не зручно було танцювати та активно рухатися. Син Іван народився вже через 15 днів після розпису.

Оля Полякова та Вадим Поляков

Оля Полякова з чоловіком Вадимом

Оля Полякова вже 17 років живе у щасливому шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим. Пара виховує двох доньок. Сама ж співачка зізнавалася, що на весіллі вона була на п’ятому місяці вагітності.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.