Мурат Налчаджиоглу показав колишню свекруху Ані Лорак, з якою співачка спілкувалася жестами: ошатна літня жінка

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав свою маму, яка була свекрухою співачки та спілкувалася з невісткою жестами. Подивіться, як виглядає жінка.

Ані Лорак зараз приховує будь-які подробиці свого особистого життя, але у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу вона не була такою таємничою і завжди ділилася з фанатами сімейними радощами.

Через кілька років після весілля Лорак народила коханому турку донечку, яку вони назвали Софія.

Зіркове сімейство регулярно викладало в соціальні мережі щасливі спільні фото, а шанувальники співачки були впевнені, що вони щасливі і так буде завжди.

Втім, коли в пресу просочилися фото, на яких Мурат проводить час в компанії моделі у відсутності дружини, стало зрозуміло, що він їй зраджує.

Мурат Налчаджиоглу показав колишню свекруху Ані Лорак

Сама Лорак не коментувала подружні негаразди і знайшла в собі сили закрити очі на походеньки чоловіка, однак це повторювалося неодноразово, тож терпіння знаменитості увірвалося і у 2019-му вона розлучилася з турком, а донька залишилася жити з нею, при цьому батьку не заборонено бачитися з дитиною.

Мурат Налчаджиоглу показав колишню свекруху Ані Лорак

Нарешті стало відомо, як виглядає колишня свекруха Ані Лорак. Фото з нею у своєму Інстаграмі опублікував Мурат – важко не помітити добрі очі жінки.

Мурат Налчаджиоглу показав колишню свекруху Ані Лорак

Ще у шлюбі з турком артистка розповідала, що з його мамою вона спілкувалася жестами, бо не знає турецької мови, хоча мовний бар’єр порозумітися їм не завадив, адже колись жінок об’єднувала любов до одного чоловіка.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.