Чернівчанка Ані Лорак більше не зможе заробляти як раніше: не буде грошей на Мальдіви — тепер тільки Туреччина

Відома українська співачка Ані Лорак, яка з 2014 року працює на російській естраді, у найближчому майбутньому більше не зможе заробляти такі великі гроші, як раніше.

Ані Лорак родом з міста Кіцмань, що в Чернівецькій області. Саме там, на музичному фестивалі “Первоцвіт” майбутня зірка познайомилася з продюсером Юрієм Фальосою, з яким підписала свій перший професійний контракт та який став її першим чоловіком.

Широку популярність Кароліна здобула у нульових, а у 2008-му представляла Україну на “Євробаченні” з піснею “Shady Lady”, котру написав Філіп Кіркоров.

Неприємно здивувала артистка вітчизняних фанатів у 2014 році, оскільки продовжила виступати в росії. Позицію Лорак жорстко сприйняли українці, після чого вона перестала давати концерти на Батьківщині, зосередивши зусилля на кар’єрі в рф.

У Ані Лорак нове кохання
Чернівчанка Ані Лорак більше не зможе заробляти як раніше

Влітку 2021-го вперше за весь цей час Ані виступила в Одесі і готувалася їхати з гастрольним туром іншими містами України навесні 2022, та цьому збутися не судилося після подій 24 лютого.

Ба більше, знаменитість вирішила мовчати і не стала публічно висловлювати свою позицію, а також видалила сторінку в Інстаграмі, аби сховатися від численних повідомлень зі звинуваченнями і критикою.

Відтепер Кароліні доведеться забути про гонорари в доларах, оскільки попит на її концерти значно впав.

Ані Лорак з малюком на руках ошелешила новиною нову пасію Мурата
Чернівчанка Ані Лорак більше не зможе заробляти як раніше

Левову частку прибутків співачці забезпечували виступи по всьому світі, а тепер авіарейси відміняються, за кордоном громадян росії не сприймають, не можна забувати і про санкції Заходу.

Через усе це російські виконавці вимушені виставляти гонорари вдвічі менші за ті, до яких звикли, та активно домовлятися про заходи в Туреччині.

Схожі статті