Майбутня дружина Мурата Налчаджиоглу показала, що турок подарував їй на День закоханих: сіль на рану Ані Лорак

Молода наречена Мурата Налчаджиоглу показала, який подарунок він їй зробив на День усіх закоханих. Колишній чоловік Ані Лорак не шкодує сюрпризів для нової пасії.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак сумував недовго. Шлюб з артисткою був розірваний на початку 2019-го, а вже у 2021-му він зробив пропозицію руки та серця новій коханій. Нею стала 25-річна візажистка Лілія з Києва. Дівчина теж має доньку від попередніх стсоунків, для якої турок скоро стане вітчимом, адже на освідчення Лілія сказала “Так” і прийняла каблучку.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена Мурата Налчаджиоглу

Саме після цього фанати Ані Лорак втратили надію на її возз’єднання з екс-чоловіком. Справа в тому, що співачка досі пише пісні про розбите серце, а публіка сприймає це як натяк на почуття до Мурата. Кароліна ініціювала розрив, оскільки Налчаджиоглу неодноразово був пійманий на зрадах.

Причому спочатку зірка намагалася пробачити походеньки і хотіла зберегти сім’ю. В першу чергу вона думала про те, щоб їхня дочка Софія росла з обома батьками поруч. Втім, гаряча кров турецького чоловіка далася взнаки і він зрештою став на ті ж самі граблі, які стали фінальною крапкою у стосунках з Лорак.

Ані Лорак намагається переплюнути нову пасію колишнього чоловіка Мурата
Колишній чоловік Ані Лорак задаровує нову наречену подарунками

Зараз Мурат і Лілія живуть разом в просторих апартаментах зі стильним дизайном. Звідти наречена Налчаджиоглу часто публікує фото і відео у соцмережах. Цього разу дівчина похизувалася подарунком, який отримала від майбутнього чоловіка на День Святого Валентина 14 лютого – розкішний букет ніжних квітів.

Наречена Мурата Надчаджиоглу показала подарунок від турка на День закоханих
Наречена Мурата Надчаджиоглу показала подарунок від турка на День закоханих

Також дізнавайтеся, як справи в особистому житті Ані Лорак після розлучення з Муратом:

Схожі статті