32-річна Надя Дорофєєва розповіла, хто живе у її будинку після розлучення з Дантесом: “Вона не захотіла їхати”

Тяжко покидати свій будинок і переїжджати в чужу місцевість чи країну. Особливо це важко людям у віці. Людина як дерево, коли вона довго живе на одному місці, то вростає "корінням" у рідну землю

Після подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, багатьох українців доля розкидала по всій країні. Інші покинули Україну та виїхали навіть за кордон. Дуже важко залишати своє житло, особливо людям похилого віку. Вони звикли до місцевості до будинку і навіть запахів рідної землі. Нещодавно українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, хто сьогодні живе в її будинку, коли вона розлучилася зі своїм чоловіком і поїхала за кордон. Річ у тому, що Надя Дорофєєва в Європі не затримується довго в містах.

Надя Дорофєєва
18.03.2022 року Надя Дорофєєва та Дантес зробили спільну заяву, в якій повідомили, що розлучилися

Співачка не має постійного місця проживання. Вона їздить Європою і дає у різних державах благодійні концерти. Так вона робить уже після 24 лютого 2022 року. З цими концертами Надя Дорофєєва виступає на підтримку України. Як розповіла Надя Дорофєєва за будинком, в якому вона жила з чоловіком, доглядає мама Дантеса. Річ у тому, що мама не захотіла нікуди їхати. Надя Дорофєєва рада, що Київ відстояли та зараз там більш-менш спокійно. Сама Надя Дорофєєва не коментує, де зараз перебуває її колишній чоловік. Для інформації: 18.03.2022 року Надя Дорофєєва та Дантес зробили спільну заяву, в якій повідомили, що розлучилися. Пара прожила у шлюбі сім років. Дітей вони не мають. Жили вони разом сім років, дітей у пари немає. Через деякий час українські засоби масової інформації повідомили, що новий бойфренд Наді Дорофєєвої став Михайло Кацурін. Сама ж співачка намагається не коментувати ці стосунки. Можливо це і правильно, кохання, як і гроші, любить тишу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.