37-річний Віталій Козловський хвацько відповів Камінській, яка розкритикувала співаків, що зараз веселять народ

Популярний співак Віталій Козловський, який не полишив Україну розповів, що насправді він думає про творчість та виступи у нелегкі часи боротьби за незалежність.

Віталій Козловський – популярний співак, який зараз лишився в Україні та підтримує своєю творчістю прихильників. Виступає також часто і перед захисниками, адже вважає, що потрібно зараз зберігати бадьорість духу, а ще й не забувати піднімати собі настрій.

Нещодавно його колега по цеху, артистка Слава Камінська, відома за участю у гурті “НеАнгели”, заявила, що у такі часи, як зараз недоречні веселощі. Зірка поділилася думками в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”. Співачка думає, що навіть патріотичні пісні начебто відволікають народ від боротьби проти ворога.

А ось Віталій так не вважає. На такі репліки Слави він знайшов влучне слівце, аби відповісти:

“Сьогодні, навпаки, необхідно, підіймати дух, настрій, жартувати, співати. Я це впевнено можу сказати, співаючи для наших вояків. І це не бенкет під час чуми, повірте мені. Концерти сьогодні проходять не в тому форматі, в якому вони проходили раніше. Це зовсім інша емоція. Багато пісень, які співалися колись, тепер звучать зовсім по-іншому. І сприймаються по-іншому. Тому я з цим визначенням точно не погоджуюся,” – уточнив Козловський.

Своїми думками чоловік поділився з журналістами “КП в Україні”. Що правда, зізнався: сам деякий час мислив так, як і Камінська. Втім, концерт перед дітками у лікарні остаточно змінив ставлення до виступів у лиху годину. Йому не тільки вдалося подарувати часточку миру і радості малечі, а й самому відволіктися від чорних думок.

Схожі статті