|
27.04.2022 21:27

Що змовчав про своє розлучення 20-річний Роман Сасанчин, який зміг прожити у шлюбі ледь-ледь кілька місяців

Роман Сасанчин минулого року зарекомендував себе, як справжній сім'янин. Втім, нещодавно його юна дружина прямо натякнула на розлучення. Що насправді трапилося у родині?

Роман Сасанчин прославився не лише співочим талантом. Хлопець зарекомендував себе, як гарний син та вірний голова родини. Його юна дружина завагітніла, і артист, як справжній чоловік не полишив кохану, а взяв мужнє рішення оженитися на ній та виховувати малюка.

Та човник родинної любові цього року похитнуло. Обраниця зірки “Голосу країни” розповіла про розпад стосунків.

Що змовчав про своє розлучення 20-річний Роман Сасанчин

Що відомо про розлучення Романа Сасанчина?

Оженився співак ще перед народженням донечки, яка народилася буквально перед новим 2022 роком – 30 грудня. Дівчинці дали незвичайне ім’я – Елізабет. Втім, вже цього квітня дружина Романа опублікувала нестандартну заяву у себе в Інстаграмі.

“Ми більше не сім’я! Все почалось понад місяць тому, сумно, але вірю, що з часом переболить”, – Іванна Сасанчина.

Що змовчав про своє розлучення 20-річний Роман Сасанчин

Проте згодом з’ясувалася ще одна цікава деталь. Виявляється пара вирішила вінчатися. Буквально напередодні Великодня обраниця артиста сповістила про намір об’єднати свої серця перед Всевишнім. Цікаво, що сторінка коханої Романа раптово пропала і більше від неї інформації про особисте життя не було.

Варто також зазначити, що сам зірковий чоловік жодного слова не проронив стосовно свого розлучення. Сасанчин зараз приділяє максимум уваги суспільним проблемам, розповідаючи про збори на лікування діток, а ще ділиться останніми новинами подій в Україні. Побажаємо ж цьому подружжю таки втілити мрію про вінчання і ніколи більше не розлучатися!