“Не віриться”: Камалія здобула проблем з поліцією у Німеччині прямісінько в аеропорту – не може оговтатися

Співачка Камалія вперше поділилася тим, з якими складнощами їй довелося зіштовхнутися у чужій країні. Що трапилося із зіркою - читайте далі у матеріалі.

Неповторна Камалія нині перебуває закордоном. Зірці вдалося полишити країну у момент настання піку хаосу, коли росіяни прямували на Київ. Артистка виїхала закордон, проте вирішила для себе не сидіти склавши руки. Вона спілкується з переселенцями, виступає перед тими, хто, як і вона сама полишили все, аби врятувати життя.

Як амбасадор України, знаменитість виступає на благочинних концертах. Нещодавно, як виявилося, вона була у Німеччині, де й трапилася з нею халепа. Артистку тривалий час не пропускали на реєстрацію рейсу, адже адміністрація аеропорту у Франкфурті не співставила кількість пасажирів та персоналу:

“Не віриться, що я була свідком цієї жалюгідної ситуації в колись могутньому Франкфуртському аеропорту – Два офіцери прикордонної поліції, які займаються більш ніж 100 людьми, які безуспішно бажають залишити країну і спізнилися на свої рейси”, – написала невдоволено Камалія.

Дійсно зараз у знаменитості справжній час випробувань. 3 тижні тому вона поділилася з прихильниками своїм горем. Не стало її улюбленого коня. Артистка до війни затято займалася кінним спортом. Вона навіть своїх красунь-донечок привчала до цих благородних занять. Втім, після звільнення Бучі стало відомо, що рашисти не пошкодували навіть безобідних коней. Не стало улюбленця Камалії та ще кількох вихованців іподрому, на якому постійно займалася знаменитість.

Схожі статті