Камалія повернулася до 66-річного чоловіка Мохаммада Захура заради дітей: бізнесмен ледве вмовив зірку

Відома українська співачка Камалія засвітилася у компанії свого чоловіка Мохаммада Захура і розповіла, з чим це пов'язано. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Камалія наприкінці лютого усіх вражала своїми бурхливими емоціями, які вона виказувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона не ховалась, кричала та постійно зверталася до росіян.

Її чоловік Мохаммад Захур ще в середині лютого забрав Арабеллу та Мірабеллу, і поїхав до Великобританії, де в нього є нерухомість. Співачка відмовилася покидати свою батьківщину і залишилася з мамою Інною Петрівною.

Камалія повернулася до 66-річного чоловіка Мохаммада Захура заради дітей

Хоча розставання з коханим та дітьми давалося їй дуже важко, вона принципово не хотіла покидати свій дім, свою країну. Однак бізнесмену все ж таки вдалося її вмовити: як аргумент він використав двійнят.

Камалія повернулася до 66-річного чоловіка Мохаммада Захура заради дітей

Співачка все ж таки евакуювалася, і забрала маму. Однак Інна Петрівна не витримала і незабаром повернулася до Києва. Камалія також не могла всидіти на місці, і її знову чекало розставання з сім’єю. Співачка рушила давати концерти Європою, і збирати гроші для українських переселенців.

Лише нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, на яких помітно, що вона знову возз’єдналася з благовірним і на цей раз знову заради дітей, але на своїх, а тих дітей, хто безпосередньо потребує допомоги знаменитості.

Зірка зробила безліч кадрів з маленькими громадянами України, які були раді візиту співачки та отримали від неї безпосередню підтримку.

Нагадуємо, що зірка організувала декілька фонд, який збирає гроші для задоволення потреб переселенців.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.