“Горіть ви у пеклі”: 44-річна Камалія публічно облаяла окупантів – не пробачить втрату своїх коней ніколи

Сьогодні звільнення Бучанського району на Київщині принесло не лише надію на перемогу, а й багато-багато сліз. Горе торкнулося і співачки Камалії.

Найбагатша співачка Камалія до війни 2022 року вела по-справжньому королівське життя. Численні закордонні подорожі, виступи та елітні види спорту підкреслювали її статус. Більше за все полюбляла артистка кінний спорт. Зірка привчала до цього і своїх донечок-красунь. Завжди знаменитість з любов’ю публікувала знімки з тренувань і транслювала велику повагу до благородних тварин.

Втім, війна відібрала віддушину Камалії. Нажаль, під час окупації Бучанського району, де перебували коні, рашисти їх безжально та бездумно знищили. Від кадрів, якими поділилася артистка холоне кров, а розум просто не хоче сприймати таку реальність.

Сама ж співачка не змогла стримати емоцій та у пориві гніву написала все, що думає про окупантів:

“Помилуйте, що свині рашафашисти, залишили по собі! Вони напевно звикли так жити, у чистоті та порядку, їм жити мабуть якось незвично?!! Антихрести, горите ви в пеклі! Тут ви побачите фото моїх розстрільних коней. Знайте, зомбовані росіяни, це зробили ваші уебки, а не наша армія! І ці фото та відео не фейк! Це реальність! Вам нема місця на нашій планеті! Ви загроза та бур’ян для всього суспільства! Будьте ви прокляті та всі ваші 12 поколінь! А краще, не народжуйтесь, тварюки! Земля від вас стогне!”

На щастя, 7 коней таки дочекалися евакуації і їх вдалося врятувати.

Нагадаємо, прямо зараз триває розмінування Бучі, Ірпеня та Ворзеля.

Схожі статті