|
02.05.2022 23:10

34-річна Настя Каменських показала маленьку світловолосу дівчинку і сколихнула мережу новиною: “Я захищатиму тебе”

Відома українська співачка Настя Каменських розбила серця своїх підписників, опублікувавши відеоролик з участю маленької дівчинки. Усі деталі в статті.

Шанувальників Насті Каменських дуже цікавить питання її майбутнього материнства, адже співачка неодноразово говорила про те, що мріє стати матір’ю. Втім, не дивлячись на те, що з Потапом вони побралися вельми давно, новини про вагітність досі не було. Фанати раз у раз намагаються викрити співачку у тому, що вона приховує своє цікаве положення, але кожного разу з’ясовується, що Каменських просто набрала вагу.

Настя Каменських показала маленьку світловолосу дівчинку і сколихнула мережу новиною

Однак завдяки такому ставленню шанувальників співачці досить просто розчулити їх одним простим відео. Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram було опубліковано відео, на якому маленька світловолоса дівчинка співає її пісню.

Настя Каменських показала маленьку світловолосу дівчинку і сколихнула мережу новиною. Скріншот особистої сторінки зірки

Настя Каменських написала її якраз у надважкий період для українців і тому вона має велике значення, як для співачки, так і для її шанувальників.

Варто відмітити, що артистка не так часто робить публікації з дітьми. Зазвичай вони стосуються або зборів коштів для допомоги онкохворим дітям, або ж це дітки її знайомих та родичів, з якими Насті Каменських доводиться проводити разом час. Так, наприклад, найчастіший гість на сторінці Насті Каменських — Івасик Горбунов, який є хрещеним сином Олексія Потапенко.

Нагадуємо, що минулого року продюсер заявив, що мріє стати багатодітним батьком, але поки що Господь не дає їм такої можливості. Причину їхньої бездітності він не назвав.