“Вагітна” Настя Каменських поскромнішала і нарвалася на критику: прихильникам не догодиш

Настя Каменських продовжує ділитися фото з відпочинку.

Зіркове подружжя Насті Каменських та Потапа, весілля якого позаминулого року стало однією з найгучніших подій в українському шоу-бізнесі, зараз відпочиває на романтичних Мальдівах.

При тому, що графік у зірок зараз доволі розслаблений, співачка не втомлюється ділитися з прихильниками моментами життя і не забуває про спорт. Без останнього зірка, до речі, не уявляє свого життя.

Закохані і щасливі Потап з Настею Каменських
Закохані і щасливі Потап з Настею Каменських

Не менше, ні весілля Потапа і Насті Каменських, їхні прихильники чекають на ще одну новину, а саме звістки про поповнення у зірковій родині. Проте подружжя не поспішає з цим і прагне насолодитися спільними моментами.

Хоча через це і те, що потап виглядає набагато старшим за Настю, прихильники їх якось порівняли з батьком та донькою. Так само не дуже подобається любов співачки до оголених знімків. Вони сподіваються, що материнство змінить її і вона стане скромнішою.

Тож, схоже, у підписників зірки підстав для очікування радісної новини більш, ніж достатньо.

Схоже, що і сама Настя Каменських вирішила урізноманітнити образи і постала перед прихильниками у білій сорочці та чорній короткій спідничці.

Новий образ викликав шквал позитивних коментарів. Підписники зірки зауважили, що вигляд має неперевершений. При цьому зізналися, що попри ідеальну фігуру, так співачці набагато краще і порадили більше робити саме таких знімків.

Попри всі позитивні коментарі, знайшлися і ті, кому здалося, що настя Каменських виглядає дуже старою, як на свій вік. Хоча більшість все ж відмітили, що попри природну смаглявість, постійні виступи та сценічний макіяж вигляд у зірки чудовий.

На самих лише компліментах підписники красуні не зупинилися і почали писати, з ким асоціюється Настя Каменських у такому образі. Здебільшого це була школярка, проте дехто порівняв її з круп’є, офіціанткою, вчителькою і просто стильною дівчиною.

Схожі статті