39-річна Світлана Лобода відповіла з-за кордону на звинувачення у крадіжці крупної суми: “Тут форс-мажор”

Відома українська співачка Світлана Лобода нарешті відповіла на звинувачення у крадіжці коштів росіян. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Тільки-но Світлана Лобода заявила, що підтримує Україну і не підтримує дій російської федерації, як російська преса взялася поливати брудом співачку. Почали з її особистого життя, а закінчили непрофесійністю. У мережі поповзли плітки про те, що артистка не збирається віддавати гроші росіянам за не проведенні концерти.

“В даному випадку, мабуть, я повернув би. Але тут форс-мажор, у якому організатори аж ніяк не беруть участь. Потрібно дивитися умови контракту. Там може бути написано, що аванс залишається артисту чи гонорар, наприклад”, — заявив журналістам шоумен Андрій Воронцов.

Світлана Лобода відповіла з-за кордону на звинувачення у крадіжці крупної суми

Світлана Лобода показала себе і вразила поганим зовнішнім виглядом
Світлана Лобода відповіла з-за кордону на звинувачення у крадіжці крупної суми

Однак артистка не стала мовчати у відповідь на звинувачення у викраденні коштів. Нещодавно Світлана Лобода дала лаконічний коментар, який спростував новину про те, що вона нібито присвоїла собі гроші своїх слухачів повідомляє СтарХіт.

Так, видання стверджує, що Лобода назвала ці звинувачення брехнею. На жаль, мало-помалу зірка повністю видаляє себе з інфополя, як це зробили Ані Лорак та Сергій Лазарєв.  Нещодавно стало відомо, що зірка заблокувала свій особистий акаунт в соціальній мережі Instagram. Тому зв’язатися з артисткою можна тільки через її канал в Телеграм.

Варто відмітити, що Отар Кушанашвілі вже назвав її вигнанницею в усіх країнах. Мовляв, так сталося тому, що співачка забула, який паспорт в неї лежить в шухляді і тому поплатилася.

Схожі статті