Ксенія Собчак поскаржилася, що на ювілеї Філіпа Кіркорова не мала святкового настрою: “Таке собі геройство”

Відома російська журналістка Ксенія Собчак днями побувала на ювілеї Філіпа Кіркорова, на який, як виявилося, йти не хотіла, бо не мала святкового настрою.

30 квітня Філіп Кіркоров відсвяткував свій 55-річний ювілей, відіграв масштабний ювілейний концерт і лише після цього публічно засудив російську пропагандистку Симоньян, яка “відчитала” Максима Галкіна з Аллою Пугачовою за те, що пара покинула росію і підтримує Україну.

Зауважимо, гуморист став одним з небагатьох російських артистів, хто з першого дня війни не мовчить і висловлюється проти.

Філіп Кіркоров познайомив Аллу Пугачову з Максимом Галкіним
Ксенія Собчак поскаржилася, що на ювілеї Філіпа Кіркорова не мала святкового настрою

На це відеозвернення Кіркорова бурхливо відреагувала Ксенія Собчак. Вона, зокрема, була серед тих, хто гучно святкував ювілей співака:

“Філіпе! Вчора я разом з тобою була на твоєму ювілеї, і скажу чесно, святкового настрою не було, але. Ти великий артист і мій друг. І я знала, наскільки для тебе важлива ця дата, знала, як ти особисто всім розвозив запрошення. Не шкодував свого часу, щоб показати важливість свята і розділити його з друзями. Ми не обговорювали з тобою політику останнім часом, тому що політика зараз тільки сварить. А сьогодні я побачила твоє відео і дуже зраділа. Дякую тобі за нього, за цю жорсткість. За прямоту, за щирість, за те, що назвав речі своїми іменами і встав за своїх. За захист Максима, якого абсолютно несправедливо мочать за його позицію та від’їзд”, – пише Собчак.

Не всі користувачі мережі оцінили як вчинок Кіркорова, так і захват Собчак:

  • “Відпрацював концерт, можна тепер і Галкіних захистити, і за бугор звалити”;
  • “Так, але дочекатися закінчення ювілею… Таке собі геройство”;
  • “Поясніть, будь-ласка, в чому тут геройство, і де він молодець? Поруч люди гинуть, “ми” тут тусимо, влаштовуємо концерти. Ну і за це треба, звісно, нахвалювати”.
Ксенія Собчак поскаржилася, що на ювілеї Філіпа Кіркорова не мала святкового настрою
Ксенія Собчак поскаржилася, що на ювілеї Філіпа Кіркорова не мала святкового настрою

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.