|
05.05.2022 12:00

Що знаходиться в гардеробі в українських ікон стилю: найкращі наряди Олександри Кучеренко, Наді Дорофєєвої й інших

Мільйони шанувальників намагаються копіювати стиль улюблених зірок. Ми зробили підбірку найстильнішиї українських знаменитостей, аби розібратися - що саме вони люблять одягати.

Ольга Фреймут

Образи Ольги Фреймут

Телеведуча Ольга Фреймут завжди славилася як ікона жіночності та вишуканості. Фреймут говорить, що для неї найважливіше не кількість одягу, а його якість та тканина – зірка обирає лише натуральні матеріали та дорогу фурнітуру. Особливий акцент зірка “Ревізора” приділяє зачісці – вона завжди має бути охайною – та аксесуарам. Ольга не шкодує коштів на туфлі, сумки та прикраси. Щоб повторити стиль Фреймут звертайте увагу на ділові костюми, а також сукні нейтральних кольорів довжини міді. Головне – все має бути елегантно та лаконічно.

Тіна Кароль

Образи Тіни Кароль

Тіна Кароль також у багатьох шанувальників асоціюється із жіночністю. Однак на відміну від Фреймут, співачка не соромиться демонструвати ноги та бюст. Тож Тіна обирає бандажні сукні з декольте або вирізом знизу. Також головний акцент артистка робить на макіяжі – яскраві губи асоціюються у багатьох саме із Тіною Кароль.

Олександра Кучеренко

Образи Олександри Кучеренко

Стиль дружини Дмитра Комарова можна назвати “ділова жіночність”. Олександра обожнює прямі та стримані крої, однак в її нарядах завжди можна прослідкувати цікаві елементи – асиметричні рукава, оздоблення, вставки інших тканин. Кучеренко любить підбори, свої образи зазвичай вона доповнює класичними лодочками.

Алла Костромічова

Алла Костромічова

Модель Алла Костромічова тісно пов’язана зі світом моди. Тож у її гардеробі завжди можна знайти останні тенденції – Алла не боїться мікувати різні стилі, яскраві кольори та навіть тваринні принти. Особливий акцент Костромічова робить і на макіяжі.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва залишається іконою стилю для багатьох молодих дівчат. Артистка обожнює міксувати спортивний одяг з класичними рубашками, яскраві кольори, оверсайз-одяг та незвичні форми.