1 вересня – як українські зірки відвели дітей до школи: Ані Лорак – стильно, а Мішина не заморочувалась

Настало чудове свято знань, а з ним і стартував новий навчальний рік. Подивіться, як виглядали діти українських зірок разом з батьками у перший день у школі.

1 вересня – особливий день, коли діти повертаються до школи. Зіркові школярі без виключення разом з батькам пішли на лінійку. Хтось з батьків готувався до походу в школу, наче до найважливішої події, а дехто спокійно поставився до нового навчального року.

Ольга Цибульська

Цього року у родині Ольги 1 вересня – справжня подія. Її син Нестор іде до школи у перший раз. Новоспечений учень ходив з мамою на шопінг, аби підібрати все найнеобхідніше для навчання.

Потап

На свято першого дзвоника вести сина цього року випало Потапу. Чоловік підібрав стильний картатий костюм, а сина нарядив просто: у білу сорочку та чорні штани.

Ані Лорак

Хоча поп-діва вирішила лишити у таємниці, у чому супроводжувала свою дитину на свято першого дзвоника, але її донька не могла не втриматися від того., щоб похизуватися новенькою формою.

Донька Ані Лорак

Юрій Ткач

Відомий комік нарядив дитину наче на подіум. Донька артиста пішла у школу у сучасній формі: пишні рукави, картатий фартушок та метелик біля комірця. Вручили дитині ще й букет квітів, який, що правда, трохи завеликий для неї.

Камалія

Найбагатша співачка України пішла на свято першого вересня у помаранчевому костюмі, дівчат нарядила у фірмовий одяг їхньої школи.

Ксенія Мішина

Акторка пішла проводжати син до школи у стильному чорному костюмі. Платона ж нарядила у просту білу сорочку та темні джинси. Хлопчик не засмутився, але повністю радіти завершенню канікул не може.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.