Куди зник Влад Яма? Хореограф не дарма приховує своє місцезнаходження понад 2 місяці — по стопах Винника

Понад два місяці відомий український хореограф Влад Яма тримає у секреті, де ж він знаходиться насправді. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті

Відомий український хореограф Влад Яма пів життя пропрацював на вітчизняному телебаченні. Зірка ніколи не соромився відкрито обговорювати свої думки, позиції та принципи, а також часто дозволяв собі критикувати співвітчизників, які не так припаркувалися або не тактично повелися на публіці.

Влад Яма розповів про поповнення в родині та щасливий показав маленького сина
Куди зник Влад Яма

Куди зник Влад Яма?

Однак, у найважчі для України часи Яма проявив себе зовсім не так, як від нього того очікували.

Так, спочатку хореограф перебував у своєму будинку під Києвом, а потім взагалі припинив публікувати свіжі кадри, вочевидь, боючись, що його аудиторія дізнається, де він насправді. Зважаючи на це, можна припустити, що зірки вже давно немає на території України. Адже як інакше пояснити той факт, що завжди дуже активний у соцмережах Влад так довго не показує свого обличчя та своєї сім’ї.

Куди зник Влад Яма

Варто відмітити що подібною поведінкою відрізнився ще один український мачо. Олег Винник неочікувано для всіх зник навіть з соцмереж і довго не виходив на зв’язок. Де перебуває повелитель вовчиціь достовірно невідомо, але його фанати припускають, що він ховається у Німеччині, де в нього є квартира, а також імовірно, живе син.

Нагадуємо, що Влад Яма одружений і виховує маленького сина Леона. Взимку пара досить довго перебувала у Сполучених Штатах Америки і усіма силами намагалася продовжити цю поїздку. Втім, Владу довелося привести родину додому на початку лютого. Його дружина також небагатослівна. Жінка майже не робить публікацій і дуже стримана у висловах та емоціях.

Схожі статті