Колишня суддя “МастерШеф” Ліза Глінська вперше показала маму і молодшу сестру: всі троє на одне лице (ФОТО)

Переможниця та суддя відомого українського телешоу "МастерШеф" Ліза Глінська показала свою маму і молодшу сестру на спільному сімейному фото.

Ліза Глінська родом з Запоріжжя. На шляху до кулінарії вона змінила безліч різноманітних професій — і працювала в музичній школі, і адмініструвала ресторан, і була продавцем-консультантом, менеджером, візажистом та арт-директором. Але саме захоплення кулінарією змінило життя Єлизавети.

Так вона стала учасницею 2 сезону кулінарного шоу “МастерШеф” на каналі СТБ, у якому здобула перемогу та отримала курс навчання в престижній французькій академії кулінарії “Le Cordon Bleu”.

Багато років поспіль Ліза знову повернулася на кухню улюбленого проєкту, але вже у якості судді, де разом з Ектором Хіменесом-Браво і Володимиром Ярославським оцінювала шедеври учасників.

У якийсь момент Глінській та Ярославському навіть приписували роман — все через доволі теплі спільні фото кулінарів, котрі вони викладали в соціальні мережі.

Ліза Глінська вперше показала маму і молодшу сестру

Втім, насправді Єлизавета відкрила серце іншому чоловіку, дружиною якого збирається стати. Це її наречений Максим Большаков.

Пара познайомилася в мережі ще дуже давно — кілька місяців вони переписувалися і спілкувалися по телефону, потім рік зустрічалися, розійшлися і почали дружити, та зрештою почуття спалахнули з новою силою.

Ще до війни весілля закохані планували відгуляти в травні, чи змінили вони свої плани — невідомо, адже подробицями особистого життя Ліза ділиться нечасто, але цього разу вона трохи відкрила сімейну завісу та показала своїх маму і молодшу сестру.

Зворушливі кадри з’явилися в Інстаграмі Глінської на День матері:

“З Днем матері! Рідна наша мамо, ми тебе дуже любимо!”, – написала Ліза.

Підписники у коментарях помітили, що дівчата дуже схожі одна на одну:

  • “Боже, які ви схожі, неймовірні гарнюні!”;
  • “Ви на маму обидві схожі”;
  • “У вас мамині очі”, – пишуть фанати.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.