|
11.05.2022 16:30

Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель вперше з початку війни: “Серце колить від болю”

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вперше після звільнення Київщини повернулася до себе додому під Гостомель і показала, в якому стані її будинок зараз.

Олександра Заріцька стала однією з тих зірок українського шоу-бізнесу, хто після повномасштабного російського вторгнення активно займається благодійністю на підтримку України.

На п’ятий день війни співачці подзвонив тато з Макарова, куди почали заїжджати окупанти, та сказав, що їм треба їхати.

Так усього за 15 хвилин співачка з близькими зібрала речі і втекла з будинку під Гостомелем, де щасливо жила з коханим, друзями і собаками, а після цього присвятила себе допомозі військовим та волонтерам.

Солістка гурту KAZKA вже дала безліч виступів в різних містах нашої країни, також встигла побувати в Сполучених Штатах Америки на благодійних концертах.

Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель

Поки Олександра була в роз’їздах, ЗСУ звільнили від окупантів Київщину, тож після повернення в Україну вона нарешті змогла відвідати рідну домівку.

Будинок знаменитості вщент розграбували росіяни, у програмі “ЖВЛ” Заріцька зізналася, що загарбники повиносили абсолютно все, але речей їй не шкода, лише дуже неприємно, що вдома вона більше ніколи не зможе почуватися спокійною.

У себе в Інстаграм іЗаріцька показала дорогу додому і те, за що ніколи не пробачить окупантів:

“Серце аж колить від болю. Ви можете подавитися всією вкраденою технікою, деталями від машини, але цих малюків я вам не пробачу”, – написала співачка, маючи на увазі свої улюблені кімнатні рослини, які повністю позасихали.

Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель
Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель