Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька втратила 20 кг і сама не схожа на себе: шоу-бізнес у ніг красуні

Олександра Заріцька, яка усім запам'яталася привабливою і талановитою "пишкою", після того як прийняла участь у танцювальному проєкті, змогла позбавитися двадцяти зайвих кілограмів. Як зараз виглядає зірка і як себе почуває, дізнайтеся у нашій статті.

Коли відома українська вокалістка Олександра Заріцька повідомила про те, що буде брати участь у шоу “Танці з зірками”, усі глядачі чекали від неї таких самих результатів, які колись надали Наталія Могилевська то Руслана Писанка. Від танців худнуть, і це ні для кого не секрет. Однак, з самого початку артистка не змогла нікого порадувати вражаючим перевтіленням — вона втратила доволі мало.

Олександра Заріцька схудла на 20 кілограм

Але зірковий час співачки нарешті настав. Олександра повідомила фанатів, що змогла схуднути на 20 кілограмів. Не так давно вона зізнавалася славі обміну, що саме такий об’єм ваги їй заважає комфортно жити. Мовляв, прийнятний для неї вага — 80 кілограмів.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька втратила 20 кг

Також неможливо не відзначити, що зміни стали помітними доволі раптово. При цьому зірка почала підкреслювати свою талію корсетами, широкими поясами та іншими деталями.

Певний час Олександра дуже страждала через негативні коментарі в соціальних мережах, які залишалися під публікаціями на її особистій сторінці. Але популярність та досвід дають свої плоди, і з часом вона повністю перестала реагувати на хейт зі сторони аудиторії, а потім і взагалі він перестав її зачіпати.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька втратила 20 кг

До речі, багатьом глядачам було цікаво, як Олександра буде справлятися з підтримками і чи зможе впоратися на тому самому рівні, що й стрункі зірки. Як підказує історія цього сезону, Заріцька тримається на висоті, і хоча в неї виникли проблеми з першим партнером, все обійшлося і Олександра виправдала надії продюсерів.

Схожі статті