Олег Скрипка показав свою дачу під Бучею, у якій жили мародери: Забули шкарпетки і квашені огірки (Відео)

Відомий український музикант Олег Скрипка показав відео зі своєї дачі під Бучею, де якийсь час жили мародери. Непрошені гості забули шкарпетки й квашені огірки, і ті — награбовані.

Після звільнення Київщини українськими силами Олег Скрипка зміг потрапити на свою дачу під Бучею в селі Козаровичі. Туди вломилися, як він їх називає, орки-мародери.

На місті рокер на власні очі побачив, що натворили непрошені гості, яких назвав орками-мародерами — вони туди вломилися і жили, а коли тікали, то тікали так швидко, що за собою забули шкарпетки та квашені огірки. Як каже Олег, і ті — вкрадені. На дачі артист живе тільки влітку, тим не менш, цінні речі там були:

“Найцінніше, що там було — картина дуже відомого художника Анатолія Криволапа, мого друга. Картину він мені персонально подарував. Вони вкрали якусь фі*ню, а безцінні шедеври для них не цікаві”.

До публікації Скрипка додав відео, на якому прогулюється своєю дачею.

Крім того, музикант зауважив, що відбудувати можна все, головне — вигнати ворожих солдат з української землі, а після Україна запанує у своїй сторонці.

Наостанок Олег подякував ЗСУ, які боронять Батьківщину.

Олег Скрипка
Олег Скрипка показав свою дачу під Бучею, у якій жили мародери

Ось як побачене коментують користувачі мережі:

  • “Тримайтеся. Та продезинфікуйте будинок після нелюдів”;
  • “Орки, що з них візьмеш?! Про які картини мова? Орки і мистецтво, ну це якось…”;
  • “Яка шикарна картина, прекрасні насичені кольори. Рада, що вона залишилася у вас!”;
  • “Свині чистоплотніші за цих істот”;
  • “У вас кришталева українська і чудова французька! Круто, що ви одразу і для іноземців все показуєте! Браво! Пишаємось і Слава Україні! Слава нашим людям! Нашим героям!”.

Схожі статті