“Одружився з мамою Вєрки Сердючки та виклав фото”: що відомо про таємне весілля Інни Білоконь і Андрія Данилка

Українська публіка не перший рік пліткує про службовий роман Вєрки Сердючки та її сценічної мами. Неабиякий резонанс викликало фото з каблучками в Інстаграмі Андрія Данилка.

Запальний дует Вєрки Сердючки та її мами не залишив байдужих, але окрім їхнього сценічного життя публіка не втомлюється спостерігати і за особистим.

Інна та Андрій багато років дружать, при цьому шанувальники не перестають вбачати у стосунках артистів велику любов, незважаючи на те, що Білоконь офіційно заміжня за іншим чоловіком, якого не приховує. А от Данилко свою кохану жодного разу не виводив у світ, хоча в мережі можна знайти спільні фото Сердючки зі своєю сценічною мамою з відпочинку за кордоном.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Що відомо про таємне весілля Інни Білоконь і Андрія Данилка

Дивлячись на ці кадри, можна припустити, що позує на них романтична пара. Крім того, одного разу в інтерв’ю Данилко зіграв зі Славою Дьоміним у гру, за правилами якої він мав збрехати у відповідь на задане питання.

Так ведучий запитав у Андрія, чи був між ним та Інною роман, на що почув: “Ні”, після чого поспішив додати: “Оце я ляпнув”.

Чергова хвиля чуток про любовний зв’язок колег здійнялася після того, як в Інстаграмі Сердючки з’явилося фото Інни в чиїхось обіймах, а на передній план вийшли руки з каблучками.

У підписі до кадру Андрій запропонував шанувальникам відгадати, в чому ж тут загадка, тож без припущень про весілля не обійшлося. Ба більше, коментатори передбачили реакцію вітчизняних ЗМІ:

Скоро у всіх новинах країни: “Данилко одружився з мамою Вєрки Сердючки та виклав фото з каблучками в Інстаграм”.

Що відомо про таємне весілля Інни Білоконь і Андрія Данилка
Що відомо про таємне весілля Інни Білоконь і Андрія Данилка

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.