Знайшлася донька Дана Балана? Молдавський мачо ніжно обійняв маленьку дівчинку і не зміг приховати правду

Відомий молдавський виконавець Дан Балан сколихнув мережу можливим батьківством над крихітною дівчинкою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Всесвітньовідомий виконавець з Молдавії Дан Балан веде виключно холостяцький образ життя. І хоча він намагається всіляко приховувати свою сім’ю від публіки, журналістам вдалося дізнатися, що багато років тому співак став батьком для хлопчика Алана, який народився у шлюбі з моделлю Еллою Крупеніною.

Згодом його пов’язував тривалий роман з дівчиною на ім’я Христина, але інформації про інших спадкоємців співака в мережі немає. Саме тому кожен кадр з дітьми для його фанатів дуже цінний.

Дан Балан обійняв крихітну дівчинку, яка феноменально схожа на нього

Нещодавно на фан-акаунті дана Балана в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій він обіймається з маленькою світловолосою дівчинкою. Дитина неймовірно схожа на молдавського мачо. Йому зовсім не дивно, що шанувальники почали гадати, чи не є раптом маленька принцеса донькою виконавця.

Тим паче, що виглядала вона абсолютно спокійною, наче знаходиться поруч з добре знайомою людиною. На знімку дитина розслаблено посміхається та дивиться у камеру.

Дан Балан сколихнув мережу спільним кадром з невідомою дівчинкою. Скріншот коментарів під фотографією

Натомість Дан Балан був у непримітному одязі та з окулярами на очах, що свідчить про те, що він не хотів привертати до себе увагу.

Необхідно відзначити, що зірка дуже добре вміє знаходити спільну мову з маленькими дітками. У артиста, окрім власного сина, є декілька племінників, яких він просто обожнює. Відео з ними досить часто з’являються на його особистому акаунті в Instagram.

Схожі статті