|
13.05.2022 22:18

Успішні, але самотні: Лідія Таран, Алла Мазур та інші українські зірки, які виховують дітей без допомоги чоловіка

Популярні жінки часто тягнуть на собі не лише кар'єрні обов'язки, а й типові домашні. Дізнайтеся кому віртуозно вдалося поєднати роботу і материнство.

Для багатьох людей зірки — успішні люди, які можуть отримати будь-що та стати по-справжньому щасливими. Однак, навіть серед знаменитостей є багато тих, хто так і не зміг побудувати щасливі стосунки.

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль зараз виховує сина Веніаміна. Хлопчик живе окремо від зіркової мами — артистка влаштувала його в школу в Лондоні, де він здобуває освіту. Коли Веніаміну було усього 5 років він втратив батька — чоловік Тіни Кароль, продюсер Євген Огір, пішов із життя у 2013-му після довготривалої боротьби з онкологією. З того часу Тіна всю себе приділяє сину та взагалі не говорить про особисте життя на публіку.

Тіна Кароль показала сина Веніаміна

Алла Мазур

Зірка “Телевізійної служби новин” стала мамою у 43 роки. Свого єдиного сина Артема Алла Мазур народила у 2013 році. Ім’я батька хлопчика телеведуча ретельно приховує й досі, а тема особистого життя для неї — справжнє табу.

Світлана Лобода

Екс-віагрянка виховує двох доньок — Євангеліну та Тільду. З батьком старшої, українським хореографом Андрієм Царьом, артистка розлучилася, коли донька була ще маленькою. Зараз Світлана рідко спілкується з колишнім, однак не забороняє Євангеліні підтримувати зв’язок з татом. Батька молодшої Тільди Лобода ретельно приховує. Прихильники вважають, що співачка народила дівчинку від німецького рокера Тілля Ліндеманна, однак офіційно Лобода — мати-одиначка.

Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою

Ксенія Мішина

Головна героїня першої “Холостячки”, українська акторка Ксенія Мішина, виховує сина Платона. З батьком хлопчика артистка розлучилася і практично не спілкується, тож і виховання сина — в основному, саме її обов’язок.

Лідія Таран

Ще одна зірка “Плюсів”, яка тримає особисте життя під строгим секретом — Лідія Таран. Вона виховує доньку Василину від ведучого Андрія Доманського, однак з ним Лідія практично перестала спілкуватися після розлучення.