Григорій Решетнік зізнався, які імена отримають майбутні син та дочка зірки: дружина Христина має народити двійню

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік знову заговорив про імена для своїх майбутніх дітей. Що на цей раз придумав шоумен? Усі деталі в статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік обожнює жартувати про майбутнє поповнення в його сім’ї. Зважаючи на те, що за невеликий проміжок часу, він встиг стати багатодітним батьком, цей гумор завжди залишається актуальним в його сім’ї.

Христина та Григорій відрізняються неймовірною любов’ю та ніжністю до всіх дітей, і надають приклад іншим українцям того, як має виглядати родина. Звісно, утримання та виховання трьох маленьких хлопчиків — справа знепростих. Христина присвячує себе домашньому побуту, а також власному блогу, а Григорій натомість в ньому і ночами зникає на роботі, де заробляє гроші для своєї сім’ї.

Григорій Решетнік зізнався, які імена отримають майбутні син та дочка зірки

Не так давно Григорій насмішив мережу заявою про те, що він назве свого наступного сина на честь американського Президента Джозефа Байдена, згодом на чергу став і Борис Джонсон (прем’єр-міністр  Об’єднаного королівства), а нещодавно Гнигорій був настільки захоплений перемогою музичного гурту Kalush Orchestra на Євробаченні 2022, що на стримався і заявив, що наступну доньку та сина будуть звати Калуш.

Необхідно відзначити, що ці розмови про дітей та їхні імена можуть бути не простими жартами, адже не так давно Христина натякнула на вагітність, заявивши, що над її автомобілем знову прилетів лелека. Григорій та його дружина вважають, що цей птах є символом їхньої родини та передвісником поповнення.

Наприклад, позаминулого року Христина побачила лелеку під час відпочинку на Мальдівах і повернулася з хорошою новиною додому.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".