|
17.05.2022 16:04

Як виглядає і чим займається 39-річна донька Наталії Сумської: чому акторка роками має утримувати дорослу Дарину

Наталія Сумська - надзвичайно сильна духом жінка. Вона не полишила свою дитину у скруті та почала опікуватися її життям. Що сталося з молодою дівчиною?

Наталія Сумська має непросту долю. Це на перший погляд здається, що вона має все у житті: омріяну роботу, популярність, фанатів та може дозволити розкіш столиці. Втім, насправді, мрією її долю важко назвати.

Дочка Наталії Сумської Дарина

Артистці доводиться опікуватися не лише власною родиною та чоловіком, а й допомагати своїй дорослій дочці Дарині та маленькій онучці. Наталія неохоче говорить про цей свій досвід.

Що сталося з Дариною Мамай-Сумською?

Вона була перспективною акторкою, яка народилася у родині кінооператора та зірки театру. З юних років пробувалася також піти стопами матері. Втім, за словами Наталії Сумської, у житті її доньки стався справжній перелом.

Як виглядає і чим займається 39-річна донька Наталії Сумської

Ні, це не пов’язано зі здоров’ям. Дарина рано і трагічно овдовіла. Дівчина не змогла самотужки впоратися з горем. Навіть маленька дитина не розраджувала. Гірко горює молода жінка і зараз.

Як виглядає і чим займається 39-річна донька Наталії Сумської

Мама її не засуджує, але бідкається, що донька дарма полишила роботу:

“Шкода, що вона полишила роботу, свій ансамбль прикордонних військ України. Вона була перлиною в тому колективі. Але, бачите, людина сама обирає свій шлях – вона вирішила відійти, коли вийшла заміж”, – розповіла Сумська-старша.

Нагадаємо, що у Наталії є онучка-підліток, якій пішов 12-й рік. Дівчинку акторка не показує публіці, але наголошує, що сама бабуся опікується всіма її проблемами. На долю зірка не скаржиться, проте, бажає Дарині кращої долі.