Як виглядає колишня дружина Дана Балана, яку він так змучив, що вона ледь не рушила на той світ добровільно

Всесвітньовідомий виконавець Дан Балан зберігає репутацію холостяка та ловеласа, але мало хто знає, що правда криється у невдачах в особистому житті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан свого часу прославився на весь світ. Немаленьку роль зіграла його зовнішність та харизма, яка досі підкорює жіночі серця. Про своє особисте життя виконавець розповідає мало, але молдавська преса раз у раз видавала секрети зірки.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Справа в тому, що на початку двотисячних артист одружився. Його обраницею стала румунська модель Елла Крупеніна. Вона ж народила йому первістка Алана. Втім, за знайомим сценарієм зірковий союз був невдалим через гастролі та нескінченні тури Балана, що просто не припинялися.

Жінка так сильно його ревнувала, що стосунки швидко дали тріщину. Дан вирішив розлучилися. Елла забрала маленького сина та перебралася до Ізраїлю, але звідти прийшла жахлива звістка: красуня-модель так сильно страждала за колишнім чоловіком, що вирішила рушити на той світ. Подейкують, що саме сусіди повідомили Дану про інцидент, а співак скасував найближчі концерти та рушив до колишньої.
З цією історією пов’язаний зе один гучний скандал: наступна дівчина Дана Христина була помилково прийнята за Еллу, тож її вчинок був приписаний пресою їй.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Як виглядає колишня дружина Дана Балана. Обкладинка глянцю зі статтею про вчинок Христини

Обраниця Дана вирішила не відмовчуватися і одразу ж спростувала цю новину, розставивши все на свої місця. Варто відмітити, що з Христиною Руссу Дан Балан перебував у стосунках понад 5 років і навіть збирався одружитися, але доля знову не дала йому можливості бути щасливим.

Схожі статті