|
19.05.2022 20:06

Молода кохана 50-річного Хіменеса-Браво лусне від ревнощів: розважається з красунями, поки обраниця за кордоном

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим знімком з українськими красунями, будучи не холостим.

Відомому українському шеф-кухарю Ектору Хіменесу-Браво вже 50 років. За довге життя він жодного разу не був одруженим, усі свої зусилля направив на будування блискучої кар’єри. Його старання не були марні: в нього велика кількість нерухомості, розкішних автомобілей, а також ресторанів. Його обличчя знають всюди, але Еутор не припиняє дивувати.

Молода кохана 50-річного Хіменеса-Браво лусне від ревнощів

Не так давно зірка зізнався, що він знову не холостяк. На цей раз чоловік вирішив не робити кохану публічною людиною, щоб зберегти стосунки від зайвої уваги. Втім, дав зрозуміти, що вона вельми молода, брюнетка, струнка, а також надихає його на нові звершення.

Молода кохана Ектора Хіменеса-Браво лусне від ревнощів. Скріншот особистої сторінки зірки

Після того, як розпочалася війна, дівчина евакуювалася до Варшави. Ектор ж навпаки спочатку рушив з Колумбії до Польщі, а як була можливість повернутися до столиці, зробив і це.

На даний момент Хіменес-Браво перебуває в Києві, де робить все можливе для того, щоб Україна перемогла.

Також кухар активно веде власний блог, де знаходить час і пожартувати, і полаяти росіян. Нещодавно Ектор оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вельми цікаву світлину, яка може стати причиною тріщини у його стосунках з новою обраницею.

На честь Дня вишиванки він показав фото, на якому обіймається з українськими красунями в традиційному одязі. Немає сумнівів, що шоумен користується великою популярністю у жінок, але деякі кадри можуть стати реальною причиною ревнощів.