49-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про вагітність Наталії Могилевської: співачка зникла не дарма

Відомий колумбійський шеф-кухар заговорив про вагітність Наталі Могилевської привселюдно, інтригуючи публіку. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво активно веде власний мікроблог, в якому спілкується з фанатами та розповідає про себе ексклюзивні речі.

Ектор Хіменес-Браво чесно розповів, як дізнався, що стане батьком та показав вагітну кохану
Ектор Хіменес-Браво розповів про вагітність Наталії Могилевської

Зірка любить отримувати зворотній зв’язок, тому часто бесідує з користувачами не тільки у коментарях, але й через stories. Нещодавно чоловіку поставили запитання, яке може здатися особливо цікавим шанувальникам співачки Наталі Могилевської, з якою він давно дружить.

Ектор Хіменес-Браво розповів про вагітність Наталії Могилевської

Так, у знаменитості запитали, чи насправді від нього вагітна Наталія Могилевська. Відповідь шеф-кухаря була оригінальною та інтригучою.

Ектор Хіменес-Браво розповів про вагітність Наталії Могилевської. Скріншот особистої сторінки співачки

“Про Могилевська, можливо так”, — зізнався шеф.

Вочевидь, таке питання пройшло у голову підписника знаменитості через те, що днями раніше кухар обговорював статтю у пресі про участь Наталії у фільмі, де їй довелося грати вагітну. Тоді поруч зіркою постійно знаходився Ектор, якому прописували роман зі співачкою.

Нагадуємо, що Наталія Могилевська досі бездітна. Зірка зізнавалася, що мріє народити власну дитину, але вік та відсутність підходящої партії ускладнюють це завдання. Артистка навіть не виключає можливість усиновлення малюка, але все ж таки зізнається, що хоче спочатку знайти для нього батька. За офіційними даними, Наталія Могилевська самотня, але як підказує досвід, усіх своїх коханців вона так чи інакше ховала.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.