|
19.05.2022 23:14

Як виглядає єдина онучка Алли Пугачової: Христина Орбакайте показала молодшу доньку під час занять у басейні

Співачка Алла Пугачова встигла три рази стати мамою та тричі - бабусею. Щоб побачити, як виглядає єдина онучка Примадонни - читайте далі в матеріалі.

Алла Пугачова має трьох дітей, між якими досить велика різниця у віці. Її старшій доньці, співачці Христині Орбакайте, цього року виповниться 51 рік. А от молодшим двійнятам Гарі та Лізі – зараз усього вісім. Зазначимо, що сина та доньку для Примадонни та Максима Галкіна народила сурогатна мати, ім’я якої ретельно приховують. Сама Алла Борисівна розповідала, що мріяла самостійно подарувати життя малюкам від Галкіна, однак через проблеми зі здоров’ям вона ніяк не могла б здійснити цю мрію.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

Окрім сина та доньки, Пугачова може також побавитися з онуками. Донька Христина подарувала їй відразу трьох – двох хлопців та молодшу Клару, яка усього на рік старша від своїх тітьки та дядька Лізи та Гарі.

Орбакайте, як і її мама, досить довго шукала своє справжнє щастя, тож встигла декілька разів вийти заміж. У 80-х-90-х вона зустрічалася зі співаком Володимиром Пресняковим, якому народила старшого сина Нікіту. Зараз хлопцю 30 років і він намагається йти шляхом батьків та підкорює сцену.

Алла Пугачовою та Микита Пресняков

Сина Дені Христина народила від бізнесмена Руслана Байсарова – зараз середньому онукові Пугачової 24 роки. Донька Клавдія з’явилася на світ у 2012 році – батьком єдиної онучки Примадонни являється американський бізнесмен Михайло Земцов. Зараз дівчинка увесь свій вільний час проводить разом з мамою. Нещодавно Орбакайте показала, як Клавдія займається плаванням – ймовірно, це хобі дівчинки, адже у кадрі з басейну вона виглядає досить щасливою. Також артистка вказала, що її єдина донька носить прізвище свого тата – Земцова.

Як виглядає онучка Алли Пугачової