Алла Пугачова відмовилася знайомитися з онучкою, яку назвали на її честь: дівчинка – копія Примадонни (ФОТО)

Здається, що сім'я Алли Борисівни Пугачової велика і дружна, але насправді не все так ідеально, як виглядає з боку.

До недавнього часу публіка була впевнена, що онуків Примадонні російської естради подарувала лише її старша дочка Христина Орбакайте. Втім, виявилося, що у зірки є племінник Владислав, і його дружина в минулому році народила дівчинку, яку назвали Аллою. Вона приходиться артистці двоюрідною онучкою.

Видання eg.ru повідомляє, що в минулому Алла Борисівна дуже допомогла Владу, який залишився самотнім після смерті свого батька – брата Пугачової Євгена. У 29 років хлопець став інвалідом, коли намагався зробити собі укол і випадково потрапив в нерв. Знаменита тітка буквально поставила його на ноги, відправивши в хорошу клініку, після чого ще й купила родичу квартиру в столиці.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Поступово життя Владислава налагодилося, а щастя до нього прийшло після весілля з жінкою на ім’я Гузель. Минулої осені пара стала батьками – у них народилася дівчинка, і її вони вирішили назвати на честь Пугачової. Незважаючи на це, Примадонна зараз не спілкується з племінником, тому онучку особисто навіть не бачила.

Щоб привернути увагу відомої родички, Гузель намагається вести Інстаграм-блог від імені юної Алли Пугачової, де також є присвячені артистці публікації. Але найчастіше там, звичайно, з’являються кадри з маленькою Аллою.

Коментатори в мережі навіть бачать схожість дівчинки зі співачкою та з її молодшою ​​дочкою Лізою Галкіною – теж руденька і з фірмовою щербинкою в усмішці.

Маленька онучка Пугачової Алла
Маленька онучка Пугачової Алла

Що ще відомо про таємних родичів Примадонни дізнавайтеся у відео нижче:

Схожі статті