Чому ведучий “Говорить Україна” Олексій Суханов недолюблює Ірину Федишин: вивела з себе за декілька хвилин

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов, якого вельми важко вивести з себе, вперше розкритикував Ірину Федишин на очах в усієї публіки.

Знаменитого українського телеведучого Олексія Суханова, який прославився завдяки програмі “Говорить Україна” вельми важко вивести себе. Його холоднокровність та водночас емпатія допомагають йому розповідати глядачам історії, від яких стає не по собі. Втім, Ірини Федишин таки вдалося вивести чоловіка на емоції і вельми цікавим чином.

Олексій Суханов недолюблює Ірину Федишин

Не так давно Ірина Федишин сколихнула мережу своєю заявою про те, що одностатеве кохання то є гріх. На нетерпимість зірки одразу відгукнулося багато колег, але найбільш серйозно це сприйняв Олексій, який одразу ж почав створювати сторвз і навіть пости, в яких засуджував поведінку співачки. Звісно, головною метою було не зганьбити Ірину, а пояснити, чому її позиція в корені невірна.

Зокрема, Суханов не розуміє, як у демократичній та толерантній країні знаходяться зірки, які вважають доречним засуджувати почуття інших на релігійних основах.

Необхідно відзначити, що Ірині Федишин вже тиждень, як дуже несолодко. Спочатку артистка потрапила у скандал через свої бали на Євробаченні. Нагадуємо, що співачка знаходилася у складі журі і не дала Польщі жодного балу, що викликало купу невдоволення. Згодом Ірина, працюючи на публіку, зіпсувала декілька шоломів, які направлялися до українських військових. Артистка вирішила влаштувати тестування.

І ось після всього виконавиця вирішила, у якості вишні на торті, заявити про свою гомофобність. Необхідно відзначити, що жодну помилку Ірина не визнала і продовжує протистояти публіці та колегам.

Схожі статті