|
20.05.2022 23:55

“Одна шайка”: 48-річна Наталія Мосейчук вислухала тонну грубощів прямо в ефірі, але мужньо стримала емоції (Відео)

Наталія Мосейчук давно захоплюється політикою. Під час її передач нерідко можна почути міцне слівце від гостей. Проте, один популярний чоловік перевершив всіх.

Наталія Мосейчук давно створила образ пані, яка гарно розуміється на політичних та суспільних процесах. У часи, коли роль ведучих політичних програм довіряли здебільшого чоловікам, знаменитість стала справжнім відкриттям для нашого телебачення.

Вона не боїться сперечатися та відстоювати свою думку. Часто виваженість, сталевий характер і влучні питання доводять гостей на проєктах Наталії до крайніх емоцій.

Нещодавно вона поспілкувалася в ефірі з українським аграрієм-підприємцем Олександром Поворознюком. Чоловік прославився своїм емоційним зверненням до Голови нашої країни. Він зізнався, що не голосував за нього у першому турі, але зараз ладний віддати за нього найцінніше.

Наталія вирішила розкрити постать Олександра. Інтерв’ю виявилося настільки влучним, а його герой харизматичним, що користувачі мережі активно роблять нарізки з його цитатами. Одна з них дуже запала у душу прихильникам “ТікТоку”. Там пан Поворознюк на 50-й хвилині розмови не добирає слів, описуючи втрату Україною Криму політиками:

“Та ця вся… Одна шайка. Давайте називати речі своїми іменами. Ми прекрасно розуміємо до чого це йшло”

По Наталії помітно, що їй трохи незручно від міцної лайки, хоч вона і не була направлена у її бік. Втім, така надмірна емоційність ніяк не образила знаменитість.

Нагадаємо, що Мосейчук зараз активно працює і у студії “1+1”, і на власному ютуб-каналі.