“Заспівали гімн”: на 48-річну Наталію Мосейчук напали у Берліні – отримала тумаків від противників України

Популярна ведуча Наталія Мосейчук нині проводить знімальні дні у Берліні. Ведуча пережила непрості часи, адже 9-го травня зіштовхнулася з агресією.

Сюжетами Наталії Мосейчук багато хто захоплюється. Вона довершила свій імідж правдорубки, висвітлюючи непрості соціальні та політичні теми. Знаменитість на 8-9 травня поїхала до Німеччини, де втрапила у халепу.

На знімальну групу телеканалу “1+1” у складі якої була Наталія, налетіли з кулаками невідомі. Печальна пригода сталася у Трептов-парку, коли відбувалася зйомка сюжету про порушення на 9 травня. Поліція не встигла прийти на допомогу.

Про це повідомив активіст української общини у Євросоюзі Олександр Снідалов. Він обурений тамтешньою владою. Чоловік стверджує, що правоохоронці були поруч у момент сутички, але не прийшли нашим на допомогу.

Уточнення! Напад було здійснено не на Наталку Фібриг, а на Наталія Мосейчук, ведучу 1+1.Бездіяльність берлінської…

Опубликовано Oleksandr Snidalov Понедельник, 9 мая 2022 г.

Сама ж Мосейчук ще не прокоментувала подію. Днем раніше, 8 травня, вона повідала про свої пригоди у Німеччині:

“Побачила наших. Всі близькі. Всі рідні. Біженці. Діаспора. Студенти. Вшанували пам’ять жертв Другої Світової. Неочікувано зустріла Тіну Кароль. Спонтанно організувалися і разом з народною артисткою заспівали гімн. Та так, щоб чули вороги! Ті були недалеко. Через дорогу”

Як почався мій ранок 8 травня. День матері – привітала свою найріднішу людину, матуся варила борщ. Страшно захотілося до неї в хату і за стіл. Вже скоро. Вірю.На запрошення Надзвичайного і Повноважного посла Андрія Мельника взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника радянському солдату. Побачила наших. Всі близькі. Всі рідні. Біженці. Діаспора. Студенти. Вшанували пам’ять жертв Другої Світової. Неочікувано зустріла Тіну Кароль. Спонтанно організувалися і разом з народною артисткою заспівали гімн. Та так, щоб чули вороги! Ті були недалеко. Через дорогу. Блєяли щось про нацизм в угарі і передчутті переможних 100 грам, в їхньому випадку кількох літрів горілки. Ми були щиріщі, голосніші, переконливіші. Ми були людьми!Побачилися зі Стасом Домбровський. Домовилися зустрітися сьогодні. Подивитися на побєдєбєсіє. Кажуть, у росіян в Німеччині угар особливий.Викладу вже скоро і свій другий «репортаж початківця». Не судіть строго. Я блогер недосвідчений. Скоріше так: мама-фотограф-любитель. Знімаю так, наче свого малого)Гарного дня всім. Головне – тихого і без сюрпризів від рашистів. Бережіть себе та Україну!

Опубликовано Наталіей Мосейчук Понедельник, 9 мая 2022 г.

Ведуча зберігала оптимізм і ніщо не вказувало на те, що з нею може трапитися лихо. Вона раділа новому досвіду та сором’язливо казала строго не судити її сюжет у блогерському стилі. Знаменитість також пригадала що на свято 9-го травня у проживаючих вихідців з СРСР у Німеччині особлива атмосфера та гра у перемогу.

Схожі статті