“Ніколи не мріяла про телекар’єру”: Наталія Мосейчук розповіла про життя за кадром і показала першу вчительку – маму

Наталія Мосейчук розповіла про шлях від доньки військового до ведучої телеканалу і показала яка вона за кадром.

Наталія Мосейчук – прямолінійна і безпристрасна ведуча “ТСН” та власного політичного ток-шоу “Право на владу”. А ще вона любляча мама двох синів і кохана дружина.

Такою телеведуча була не завжди. Батько Наталії Мосейчук був військовим і родина кожні п’ять років переїжджала. Народилася зірка у Туркменістані, потім переїхали до Угорщини. Саме там, у місті Естергон, і пролунав перший дзвоник для майбутньої телеведучої. Тоді у перший клас дівчинка пішла за руку з мамою, вчителькою Ганною Петрусенко.

Наталія Мосейчук з батьками
Наталія Мосейчук з батьками

А ще через п’ять років родина переїхала до Бердичева Житомирської області. Зараз Наталія Мосейчук з посмішкою і гумором згадує як вчила англійську зі старшим братом Сашею.

Але незважаючи на таку дивну форму навчання дівчина закінчила школу з золотою медаллю і відправилася підкорювати педагогічний ВНЗ. Вступивши до омріяного ВУЗу майбутня зірка “плюсів” почала працювати на місцевому телеканалі.

Тоді, поєднуючи навчання, роботу і побачення, дівчина разом з дипломом отримала свідоцтво про шлюб і вони з коханим поїхали підкорювати столицю.

В інтерв’ю Наталія Мосейчук зізналася, що ставилася до роботи на каналі як до підробітку. Тоді вона навіть подумати не могла, що тимчасовий підробіток для Наталії Мосейчук перетвориться на справу всього її життя.

Перші спроби влаштуватися на телебачення закінчилися невдачею. Але тільки-но молодій журналістці вдалося потрапити на канал, вона пішла в декрет. Після повернення на роботу, Наталію Мосейчук там вже ніхто не чекав.

Наталія Мосейчук зі старшим сином Антоном
Наталія Мосейчук зі старшим сином Антоном

Безгрошів’я та відсутність роботи змусили молоду маму відвезти 10-місячного сина до батьків. Про це телеведуча досі шкодує і відчуває провину перед Антоном.

Потім була робота на “5 каналі”, а після цього на “1+1”. Перехід на канал ознаменував початок нового етапу у житті наталії Мосейчук.

Саме тут вона зустріла своє кохання і майбутнього чоловіка. Ним став фінансист Ілля. Чоловік довго добивався першого побачення від амбітної телеведучої. А потім були десять років стосунків, які закінчилися шлюбом і народженням другого сина.

Наталія Мосейчук з чоловіком Іллею
Наталія Мосейчук з чоловіком Іллею

Наталія Мосейчук зізналася, що за час карантину зрозуміла одне: не треба намагатися вчити дітей. Це зіпсує стосунки між батьками і дітьми.

Нещодавно телеведуча взяла участь у шоу “Маскарад”, де у образі лицаря продемонструвала на всю країну співоче хобі.

Така вона, наталія Мосейчук, відверта і рідна всій країні.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.