Categories Шоу-бізнес

Після новини про другу дитину у Вакарчука Христина Соловій зробила вражаючу заяву: “Ми кохали, та зараз інші часи”

Колишня фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій поділилася своїми думками на публіку. Сталося це якраз після новини про другу вагітність обраниці співака.

Коли Святослав Вакарчук та Христина Соловій співпрацювали, аудиторія підозрювала їх у таємному романі. Спочатку дівчина взагалі ніяк не коментувала плітки навколо неї та її куратора, адже як ніяк це позитивно впливало на її кар’єру. Однак, згодом їй довелося спростувати стосунки.

Після новини про другу дитину у Вакарчука Христина Соловій зробила вражаючу заяву

Але в де чому фанати Вакарчука все ж таки виявилися правими. Виявляється, у музиканта була коханка, але це була не співачка, а успішний продюсер. Подейкують, що це Євгенія Яцута. Минулого року Вакарчук повідомив, що розлучається зі своєю дружиною, а через декілька тижнів стало відомо, що в нього народився первісток, якого назвали Іван. Чи одружився музикант, чи переїхав до коханої, нічого з цього не будо відомо.

А нещодавно преса повідомила, що Святослав стане батьком вдруге, тож немає сумнівів, що пара стала справжньою сім’єю. Христина Соловій взагалі ніяк не відреагувала на цю новину, окрім як опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дуже абстрактну думку, яка може стосуватися артиста, але стверджувати цього ніяк не можна.

Після новини про другу дитину у Вакарчука Христина Соловій зробила вражаючу заяву. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що не так давно Христина і сама натякала на те, що в неї є коханий, однак свої стосунки вона ховає від публіки на прикладі Святослава Вакарчука. Пресі невідомо про жодного обранця Христини. Зараз дівчина перебуває в Португалії, де дає благочинні концерти.

Share