Фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій забула музиканта та опинилася у чужих обіймах за кордоном

Відома українська співачка та фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій вразила фанатів ніжними обіймами з прихильницею її творчості.

Коли розпочалася співпраця відомого українського музиканта Святослава Вакарчука та його підопічної Христини Соловій, у пресі почали ширитися чутки про їхній можливий роман.

І дарма, що на той момент музикант знаходився у шлюбі з Лялею Фонарьовою. Дівчина тривалий час не коментувала плітки про її зв’язок зі своїм продюсером, а згодом просто спростувала, не додаючи абсолютно ніяких деталей.

Минулого року у житті музиканта стався переломний момент: його коханка народила йому первістка Івана. Це спричинило розлучення та зміну ставлення до артиста серед аудиторії. Необхідно відзначити, що велика кількість його фанатів також були прихильниками і його репутації, яка до певного часу була бездоганною.

З часом Христина зізналася, що вони віддалилися зі Святославом остаточно. І вірогідніше за все пов’язано це не тільки з тим, що вони припинили колаборацію. Звісно, у музиканта з’явилося особисте життя, в якому не знайшлося місця для Соловій.

Христина Соловій забула Вакарчука та опинилася у чужих обіймах за кордоном

Але дівчина впоралася і сама. На даний момент вона проявляє себе з найкращих сторін. Окрім таланту Христина має і добре серце, яка допомагає її рушати вперед. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри з Португалії, де вона виступала з благодійною метою.

Там вона зустріла свою шанувальницю, яка не стримавши емоцій, поринула в її обійми. Жінка була дуже радісна та балакуча. Христина повелася дуже тактично та ніжно, обхопивши руками свою фанатку та подарувавши їй максимум тепла, що вона могла віддати.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.