|
23.05.2022 20:50

51-річний Юрій Горбунов вразив зізнанням про те, що обов’язково зробить після закінчення війни: “Дітей”

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов вперше заговорив про те, чим буде займатися, коли закінчиться війна. Усі деталі в статті.

Юрій Горбунов — не просто професіональний журналіст та цікава людина, а ще й зразковий сім’янин.  Глядачам щиро цікаво, як йому вдається зберігати гармонію у стосунках з неймовірно популярною дружиною Катериною Осадчею, а також бути хорошим батьком при неймовірно завантаженому графіку. Але пара не тільки не зупиняється на досягнутому, але й планує ще одне поповнення.

Не так давно зірки серйозно обговорювали з журналістами можливість усиновлення дитини. До того ж Юрій неодноразово говорив про те, що дуже хоче донечку.

Юрій Горбунов вразив зізнанням про те, що обов’язково зробить після закінчення війни

Юрій Горбунов зізнався, що буде робити, коли все закінчиться і він повернеться до звичайного життя

Нещодавно телеведучий знову поспілкувався з журналістами програми “Життя відомих людей”, але на цей раз говорив не про те, чим займається зараз, а про те, що чекає на його сім’ю, коли закінчиться війна. Мрії Юрія пов’язані саме з родиною, адже найбільше за все він хоче провести час разом зі своїми дітьми, бачити, як вони засинають, знаючи, що їм нічого не загрожує.

“Коли закінчиться війна, я мрію, щоб ми всі разом зібралися вдома, повечеряли, і я на ніч купав дітей”

Варто відзначити, що Юрій та Катерина опинилися у епіцентрі подій, адже бачили бомбардування власними очима, а їхній старшенький дуже сильно налякався та плакав.

Катерина одразу зібрала валізи та евакуювалася разом зі спадкоємцями. Лише нещодавно Юрій розповів, яким саме був їхній маршрут. Спочатку Катя ховалася у батьків, але потім зрозуміла, що і там для них небезпечно, тому перебралася до західної України.

З якоїсь причини Горбунов не квапився розповідати усій Україні, де знаходиться його дружина, можливо, боючись за її спокій у такі неспокійні часи. Але правду він розповів лише після того, як Катя повернулася разом з дітьми до Києва. Зараз вона активно займається волонтерством, а також розшукує зниклих людей.