“Вже народила?”: щасливі батьки Юрій Горбунов і Катя Осадча заінтригували фанатів новим фото з-за кордону

Відома подружня пара Юрія Горбунова і Каті Осадчої відпочиває за кордоном, але зв'язок з фанатами при цьому не втрачає.

Телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов переживають особливий час – зараз вони знаходяться в щасливому очікуванні поповнення. Про вагітність зірки програми “Світське життя” стало відомо в одному з ефірів, де вона вирішила не заперечувати очевидного і на зауваження співачки Олі Полякової з приводу змін у фігурі зізналася, що готується втретє стати мамою.

Свого первістка, сина Іллю, Осадча народила в шлюбі з Олегом Поліщуком. Другу дитину теледіва вже подарувала нинішньому чоловікові Юрію Горбунову – теж хлопчика, якого назвали Іваном. Кого пара чекає зараз – невідомо, хоча в мережі багато припускають, що у них буде дівчинка.

Сини Каті Осадчої
Сини Каті Осадчої

У декрет Катерина йти не поспішає, але від напружених трудових буднів вона все ж рятується. Зараз разом з родиною знаменитість відпочиває в сонячній Туреччині, звідки вони регулярно публікують нові фото і відео.

На цей раз в Інстаграме Юрія Горбунова з’явився сімейний кадр з Осадчою і сином. Вони сфотографувалися перед поїздкою на трапезу. Шоумен убрався в білу сорочку і шорти в колір, телеведуча постала перед камерою абсолютно без макіяжу, в сукні з відкритими плечима і аксесуарами у вигляді перлинних бус, волосся вона зібрала назад.

“Море морем, а на обід за розкладом!”, – написав Горбунов.

Коментатори не стримувалися. Хтось через обраний ракурс навіть припустив, що поповнення в сімействі вже сталося:

  • “Вже народила чи що?”;
  • “Вагітність прекрасна без прикрас!”;
  • “Гарна пара!”;
  • “У вас буде дівчинка!”;
  • “Катя! Ви з Юрою зовсім інша людина – дівчинка-дівчинка, а раніше я дивилася ваші ефіри, ви така зла і, вибачте, груба!”, – пишуть користувачі мережі.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті