Ксенія Мішина прокоментувала обручку на безіменному пальці та відповіла, чи виходить заміж: “Дуже люблю”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина відповіла на питання журналістів про обручку на безіменному пальці. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська акторка Ксенія Мішина місяць тому покинула кордони України та перебралася до Бельгії. Її поїздка не була пов’язана з втечею. Справа в тому, що знаменитість була зобов’язана переїхати у Європу у зв’язку з підписаним контрактом на роботу. Так чи інакше, але Ксенія мала з’явитися на зйомках.

Втім, необхідно підкреслити той факт, що все ж таки морально їй стало легше. Вона почала активніше спілкуватися зі своїми фанатами в соціальній мережі, а також розповідати про особисте життя. Ксенії навіть вдалося відновити свій бізнес, тож усі бажаючі можуть придбати в неї косметику.

Ксенія Мішина прокоментувала обручку на безіменному пальці та відповіла, чи виходить заміж

Як сказала Ксенія Мішина, життя Платона завжди тримає її на плаву
Ксенія Мішина прокоментувала обручку на безіменному пальці та відповіла, чи виходить заміж

Нещодавно акторка завітала на інтерв’ю до відомої української журналістки Доротюк. І та, звісно, поцікавилася, що це за обручка на безіменному пальці Ксенії, яку вона постійно носить собою.

Знаменитість одразу спростувала підозри стосовно того, що скоро вона вийде заміж. Насправді, це не обручка, а каблучка. Просто Мішина вирішила носити її таким чином.

“Це ще з Холостячки. Я її дуже люблю”, — прокоментувала вона.

Тож шанувальники можуть розслабитися, адже Ксенія не збирається виходити заміж найближчим часом.

Варто відзначити, що Олександр Еллерт не так давно зізнався, що сподівається повернути акторку. А це означає, що у її житті ніхто не з’явився, адже гуморист відзначав, що конкурента терпіти не стане, і одразу ж забуде про Ксенію. Олександр вважає, що чужому щастю заважати не варто.

Схожі статті