Categories шоу-бізнес

“Які ми були щасливі”: Розгублена Віра Брежнєва засвітилася на складі з коробками без лоску з синцями під очима

Екс-віагрянка Віра Брежнєва залишилися увесь гламур та сцену в попередньому житті. Зараз артистка активно займається волонтерством. Щоб побачити, як зараз виглядає співачка — читайте далі.

Популярна співачка Віра Брежнєва вже давно не виходила на сцену і не брала участі у зйомках, фешн-показах та світських заходах.

Зірка зараз зайнята справою, далекою від шоу-бізнесу. Віра Брежнєва, яка останні три місяці жила на своїй віллі в Італії, нарешті змінила локацію та перемістилася до Польщі.

Віра Брежнєва працює на складі

Тут Віра Брежнєва разом із простими людьми працює на складі, куди доставляється гуманітарна допомога для України.

 

У мікроблозі Віра Брежнєва докладно розповідає та показує, чим займається на складі. Зірка разом з іншими жінками розвантажує фури та потім комплектує коробки для відправки на Україну. Працюють усі без вихідних.

“У неділю о 17:00 ледве вигнала всіх, щоби закрити склад. Усі працюють максимально ефективно, втомлюються, але зранку приходять знову. Мамочкам нема де залишати дітей, беруть із собою. Для дітей є кімната та іграшки”, – розповіла Віра Брежнєва.

Вона показала, як виглядає у ці дні. Немає навіть натяку на колишній гламур. Віра Брежнєва одягнена максимально просто, вона не укладає волосся і майже робить макіяж. Зірка вдягнулась у кросівки, світшот салатового відтінку та сірі широкі штани-шаровари.

Віра Брежнєва працює на складі

Співачка запевняє, що ця робота не приносить їй ні втоми, ні стресу, адже вона переконана, що в ці непрості часи люди мають об’єднуватися, допомагати один одному та підтримувати.

Відзначимо, що у перші дні багато прихильників критикували Віру, адже довгий час вона жила і працювала в росії. Однак поступово артистка доводить усім, що вона справжня українка і чітко зрозуміло, яку сторону вона обрала.

Share