39-річна Віра Брежнєва не може народити від Меладзе: співачка зневірилася у собі та шукає сурогатну матір

Віра Брежнєва вже давно у шлюбі з Костянтином Меладзе. Втім, доля не дала їм спільних діток. Співачка ніколи не говорила про проблеми у своїй родині та вперше за 6 років наважилася зізнатися, чому ж не вийшло народити коханому малюка. Дізнайтеся про це у матеріалі.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе. Ця зіркова пара таємно поженилася у 2015 році. Тоді у вирі політичних новин ніхто й не помітив, що продюсер “ВІА Гри” взяв в дружини легендарну білявку колективу. Стосунки та кохання виявилися міцними. Навіть злісні плітки про те, що Віра увела чоловік з його колишньої родини не змусили жодну зі сторін розірвати обручку.

Гармонійні та щирі – подружжя не перестає дивувати своїх фанатів. Здавалося б, все у цієї родини є. Проте, як виявилося, Віра була не проти народити обранцю карапуза. Своїми думками Брежнєва поділилася з медіа.

Віра Брежнєва

У програмі “Ти не повіриш” співачка зізналася, що досі думає про те, як би збільшити свою родину. Брежнєва говорить про це дуже не вимушено, адже вважає, що так має мислити кожна жінка.

Поп-артистка зазначила, що готова навіть знайти сурогатну матір, аби лише довгоочікуване немовля з’явилося у її родині з Костянтином. Знаменитість зазначила, що особисто знає людей, і це її друзі, які вже користувалися послугами інших жінок для народження малюка.

Що відомо про особисте життя Віри Брежнєвої?

Шлюб з Костянтином Меладзе – не перший у її житті. У 2001 році вона народжує доньку Софію. Батьком є Віталій Войченко, з яким співачка жила у цивільному шлюбі.

Віра Брежнєва тоді та зараз.

У 2006 артистка вийшла заміж за бізнесмена Михаїла Кіпермана. Втім, ці стосунки тривали лише 6 років. Лише у 2015 вона наважилася відкрити своє серце продюсеру та другу Костянтину.

Звертаємо вашу увагу, що на каналі партнерів “Одна Минута” ви знайдете відео, де детально описана вся особиста історія Віри Брежнєвої:

 

Схожі статті