|
26.05.2022 18:24

Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало: ніяк не може назавжди відпустити колишнього турка Мурата

Відома співачка Ані Лорак на весіллі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу змінила цілих три сукні, одну з яких перетворила на покривало.

Вже четвертий рік йде, як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу офіційно не разом. На початку 2019-го пара розлучилася після 10 років у шлюбі за ініціативою співачки.

При цьому навіть після розлучення вона продовжує писати пісні про нещасну любов і розбите серце. Все через те, що турок неодноразово проводив час у компанії інших жінок, поки дружина гастролювала і заробляла гроші.

Тим не менш, саме Мурата Лорак називає головним коханням свого життя. Познайомилися вони в одному з турецьких готелів, де Кароліна на той момент відпочивала, а Налчаджиоглу працював. За милим спілкуванням майбутнє подружжя обмінялося номерами телефонів, повечеряло і незабаром між ними зав’язалися стосунки на відстані.

Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало

Після року таких відносин Мурат переїхав у Київ до коханої. Там артистка допомогла відкрити йому ресторан — бізнес, про який він давно мріяв. У 2008-му Лорак прийняла пропозицію руки та серця, а у 2009-му вони одружилися. Через деякий час у них народилася донька Софія.

Весілля Ані і Мурата було надзвичайно пишним. Ба більше, зірка змінила цілих три весільних сукні. Першу найпростішу вона одягла на розпис у Києві. Другу з величезним шлейфом, усіяним трояндами, наречена обрала для бенкету, а третю вона підібрала спеціально для танців, щоб було легко і зручно рухатися.

Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало

В одному зі своїх інтерв’ю після весілля Лорак зізналася, що з другого плаття з трояндами вона зробила покривало:

“Цей шлейф мені служить покривалом. Там трояндочки”.

Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало

А як склалося особисте життя Ані після розлучення з Муратом Налчаджиоглу, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: