Колишній чоловік Ані Лорак обзавівся другою дитиною: потомством турка Мурата нагородила 25-річна наречена

Колишній чоловік Ані Лорак після розлучення зі співачкою готується до весілля з молодою нареченою Лілією, яка нагородила його другою дитиною.

У 2009 році Ані Лорак вийшла заміж за турецького красеня Мурата Налчаджиоглу, який вже у шлюбі з артисткою став бізнесменом. Їхня родина збільшилася у 2011-му, коли народилася донечка Софія. Сімейну ідилію подружжя підтверджувало відсутністю публічних скандалів, однак це змінилося, коли чоловіка Кароліни папараці зняли за надто близьким спілкуванням з моделлю. З’ясувалося, що Мурат не просто зраджував дружині, а ще й жив з новою пасією, поки Ані була на гастролях.

Спочатку зірка намагалася пробачити коханого і хотіла зберегти родину, проте він не зміг зупинитися. Так у 2019-му шлюб пари був офіційно розірваний.

Ані Лорак намагається переплюнути нову пасію колишнього чоловіка Мурата
Наречена Мурата Налчаджиоглу подарувала йому другу дитину

Попри те, що з того моменту пройшло вже три роки, Лорак досі пише чуттєві пісні про розбите серце, тоді як Налчаджиоглу цілком щасливий і готується до другого весілля.

Його наречена – 25-річна киянка Лілія, яка працює візажистом. Молодшу на 17 років суперницю співачки не перестають порівнювати з нею в мережі – мовляв, дуже схожа на Ані.

Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу

Крім зовнішності та смаків на чоловіків, у Лілії є ще дещо спільне зі знаменитістю – вона теж самотужки виховує доньку від минулих стосунків. Майбутній падчерці Мурата 7 років, вона вже знайома і з ним, і з сестричкою Софією.

У Мурата Налчаджиоглу з'явилася друга дитина
У Мурата Налчаджиоглу з’явилася друга дитина

За інформацією в пресі, Налчаджиоглу живе разом з новою обраницею та її дитиною в розкішній київській квартирі. А його рідна дочка залишилася жити з мамою в Москві.

Більше подробиць з особистого життя Ані Лорак на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті