Що відомо про стосунки Наталії Мосейчук та Ігоря Коломойського: ким мріє бачити багатій популярну ведучу?

Популярна ведуча, яка сміливо розповідає про політику, Наталія Мосейчук вже давно працює на телеканалі "1+1". Її у мережі часто підозрюють у різних любовних зв'язках.

Наталія Мосейчук – яскрава зірка, робота якої нікого не лишає байдужим. Ведуча не боїться братися за серйозні політичні проєкті та ставити високопосадовців у незручне становище питанням. Знаменитість – одна з тих, хто хоче дістатися всіх деталей у своїх темах.

Що відомо про стосунки Наталії Мосейчук та Ігоря Коломойського

Розум, напористий характер та силу духу оцінили не лише глядачі. Виявляється, бізнесмен Ігор Коломойський взагалі вважає, що Наталія може зайняти піст Голови держави. Своїм баченням статусу Мосейчук популярний багатій поділився в інтерв’ю виданню “Українська правда”. Як стало відомо, пропозицій по просуванню її кандидатури у президенти, зірка ще не отримувала. Коломойський зробив своє припущення, базуючись на тому, що ведуча стала дуже впізнаванною.

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук з 2006 року працює на телеканалі “1+1”.

Що відомо про особисте життя Наталії Мосейчук?

Наталія Мосейчук – одна з тих знаменитостей, які не люблять говорити про особисте. Тим не менш, правди про свої шлюби зірці не вдалося приховати. Виявляється ведуча була двічі заміжньою та має двійко діток. Старший син вже давно виріс та всю юність приділяв час навчанню. Він навіть зміг отримати запрошення на отримання освіти закордоном.

Наталія Мосейчук з чоловіком

Молодший синочок Матвій – ще школяр. Він народився у 2012 році. Батька хлопця звати Іллєю, зі своїм обранцем знаменитість познайомилася завдяки роботі. Пишного весілля пара вирішила не грати: просто узаконили стосунки.

 

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.